Kauppakeskustapahtumat

Vuosikellon sesongit, hintakampanjat, merkki- ja vuosipäivät . Tunnemme kauppakeskukset tapahtuma- ja toimintaympäristöinä, tiedämme siis miten ja mikä näissä venueissa toimii.

Puhuttelemme toivottua kohderyhmää oikeilla vetonauloilla ja viipymän pidentäjillä. Luodaan yhdessä syy asioida ja muistijälki, joka saa toistamaa käynnin taas uudestaan.


Messut & Promootiot

Ammattitaitoinen tiimimme auttaa suunnittelemaan tavoitteet lunastavat osastot. Meiltä saat tarvittaessa koko tuotannon henkilöstöineen avaimet käteen.

Henkilöstötapahtumat

Perheystävällisyys työpaikoilla, sanoista tekoihin Kids Factoryn avulla. Vuoteen mahtuu useita ajankohtia, joissa voi loistaa ja sitouttaa työntekijöitä perheystävällisten arvojen kautta.

Ohjelmapalvelut

Edustamamme esiintyjät ja artistit ovat huolella valittu, ja ehdotonta alansa huippua perhekohderyhmässä. Olemme Suomessa Nickeledeonin lisensoitu partneri.

Taaperotiistai

Taaperotiistai-kiertue kiertää Suomen perhekeskeisimpiä kauppakeskuksia syksyllä ja keväällä. Tapahtuman kohdeyleisö on perheenäidit ja –isät yhdessä vauva- ja taaperoikäisten lasten kanssa.

KF-Juna

Pohjoismaiden ainoa! Hauska, turvallinen ja ekologinen elämysmatka helposti avaimet käteen -tuotannolla.