Messut & Promootiot

STEK Educa 2019
Tarramonsteri Lapsimessu 2018
Semper myyntiosasto Lapsimessut 2018

Ammattitaitoinen tiimimme auttaa suunnittelemaan tavoitteet lunastavat osastot. Meiltä saat tarvittaessa koko tuotannon henkilöstöineen avaimet käteen.

Yli kahden vuosikymmenen kokemus messuympäristössä työskentelystä takaa sen, että tiedämme miten luodaan kävijöitä pysäyttäviä messuosastoja, jotka herättävät kiinnostusta ja nousevat puheenaiheiksi.​

Promootiot tarjoavat mahdollisuuden lisätä brändisi näkyvyyttä ja saada huomiota kohderyhmäsi parissa. ​

Tehtaassamme tuotetaan valtakunnallisesti erilaisiin kohteisiin ja mittakaavoihin samplauksia, maistatuksia, tuotejakoa, menekinedistämistä. ​

Tarjoamme avaimet käteen ratkaisuja, johon luonnollisesti kuuluu myös osaava promoottorihenksu, eli koulutettu KF-CREW!

Kauppakeskustapahtumat

Vuosikellon sesongit, hintakampanjat, merkki- ja vuosipäivät . Tunnemme kauppakeskukset tapahtuma- ja toimintaympäristöinä, tiedämme siis miten ja mikä näissä venueissa toimii.

Henkilöstötapahtumat

Perheystävällisyys työpaikoilla, sanoista tekoihin Kids Factoryn avulla. Vuoteen mahtuu useita ajankohtia, joissa voi loistaa ja sitouttaa työntekijöitä perheystävällisten arvojen kautta.

Ohjelmapalvelut

Edustamamme esiintyjät ja artistit ovat huolella valittu, ja ehdotonta alansa huippua perhekohderyhmässä. Olemme Suomessa Nickeledeonin lisensoitu partneri.

Taaperotiistai

Taaperotiistai-kiertue kiertää Suomen perhekeskeisimpiä kauppakeskuksia syksyllä ja keväällä. Tapahtuman kohdeyleisö on perheenäidit ja –isät yhdessä vauva- ja taaperoikäisten lasten kanssa.

KF-Juna

Pohjoismaiden ainoa! Hauska, turvallinen ja ekologinen elämysmatka helposti avaimet käteen -tuotannolla.