Henkilöstötapahtumat

Perheystävällisyys työpaikoilla, sanoista tekoihin Kids Factoryn avulla. Vuoteen mahtuu useita ajankohtia, joissa voi loistaa ja sitouttaa työntekijöitä perheystävällisten arvojen kautta.

Miltä kuulostaisi esimerkiksi loma-ajan tominnallinen lapsiparkki toimistollanne helpottamaan perheiden loma-ajan sumplimista? Koko perheen kesä -ja pikkujoulut poistaa perheellisten osallistumisenesteet. Perheiden pienimmät saavat ikimuistoisen kokemuksen vanhemman työpaikalla kun Lapsi mukaan töihin –päivää vieteään valtakunnallisesti marraskuussa. Kids Factory on auttanut HRää tuottamalla konkreettisia tekoja työntekijöiden huomiointiin ja perheystävällisen työnantajamielikuvan kehittämiseen.​

Kauppakeskustapahtumat

Vuosikellon sesongit, hintakampanjat, merkki- ja vuosipäivät . Tunnemme kauppakeskukset tapahtuma- ja toimintaympäristöinä, tiedämme siis miten ja mikä näissä venueissa toimii.

Messut & Promootiot

Ammattitaitoinen tiimimme auttaa suunnittelemaan tavoitteet lunastavat osastot. Meiltä saat tarvittaessa koko tuotannon henkilöstöineen avaimet käteen.

Ohjelmapalvelut

Edustamamme esiintyjät ja artistit ovat huolella valittu, ja ehdotonta alansa huippua perhekohderyhmässä. Olemme Suomessa Nickeledeonin lisensoitu partneri.

Taaperotiistai

Taaperotiistai-kiertue kiertää Suomen perhekeskeisimpiä kauppakeskuksia syksyllä ja keväällä. Tapahtuman kohdeyleisö on perheenäidit ja –isät yhdessä vauva- ja taaperoikäisten lasten kanssa.

KF-Juna

Pohjoismaiden ainoa! Hauska, turvallinen ja ekologinen elämysmatka helposti avaimet käteen -tuotannolla.