Joulupukin, Mestaritontun ja Kale Kalkkunan huikea liveshow 2021

Joulu on taas, joulu on taas...

Haluat tuoda joulun taikaa ja elämyksiä asiakkaillesi tai suunnittelet suurempaa joulunavausta, tuotamme sinulle jouluiset aktiviteetit, joulushowt tai vaikkapa askartelupajat laadukkaasti avaimet käteen -periaatteella. Lisäksi ammattitaitoiset joulupukkimme, muorit ja tontut vierailevat eri kohteissa ympäri Suomen! 

Kaikissa tuotannoissamme huomioidaan voimassa olevat hygieniaohjeistukset ja terveysturvallisuus.

JOULUN 2021 UUTUUS! Joulupukin, Mestaritontun ja Kale Kalkkunan huikea liveshow 2021

Kaukana pohjoisessa Korvatunturilla asuu tuttu punanuttu ystävineen. Tänä jouluna hän aikoo repäistä oikein kunnolla ja lähteä lapsia ilahduttavalle kiertueelle! Mukaan lähtee Mestaritonttu ja salamatkustajana kapsäkkiin livahtaa myös hulvaton ja rämäpäinen Kale Kalkkuna. Eksyypä pukin laukkuun mukaan myös kitara, mandoliini, vetopasuuna, jättisaippuakuplantekovälineet sekä kaikkien yllätykseksi jopa räppilasit… 

Lapsia osallistava, hauska ja vauhdikas joululaulushow, josta ei yllättäviä käänteitä puutu! Shown ovat kehitelleet vantaalaiset identtiset kaksoset, joiden taustalla on pitkä ura varhaiskasvatuksessa, muusikkoina, teatterintekijöinä sekä tietenkin Joulupukkeina. Tämä esitys on hiottu viimeisen päälle pukuja, maskeja, musiikkia ja kalkkunanuken sulkahöyhentä myöten.  

Pakettiin kuuluu Pukin, tontun ja Kale Kalkkunan vastaanotto shown jälkeen, jossa lapset ja lapsenmieliset pääsevät jututtamaan hahmoja, kertomaan joululahjatoiveet sekä poseeraamaan yhteisissä kuvissa. 

Varmista jouluisen tilaisuutesi onnistuminen ja kutsu Korvatunturin väki paikalle! Toimithan nopeasti, sillä pukin kalenteri täyttyy kiireen vilkkaa… 

Tilaa Joulupukin, Mestaritontun ja Kale Kalkkunan huikea liveshow 2021 tästä »

Tilaa Kids Factoryn joulupukki, muori ja tontut ilahduttamaan asiakkaita!

Nyt on viimeistään aika tilata joulupukki vierailulle! Kids Factoryn ammattitaitoiset ja lapsiystävälliset joulupukit ottavat vastaan lasten kirjeitä ja jakavat joulumieltä niin lapsille kuin aikuisillekin. Tilaa myös joulumuori sekä reippaat ja iloiset tonttutytöt viihdyttämään esimerkiksi pukin luokse jonottavia asiakkaita. Muista tilata samalla myös jakotuotteet, kuten karkit tai tonttulakit asiakkaille jaettavaksi.

Tilaa joulupukki »

Joulumaat, pukinpisteet ja somistukset

Kruunaa asiakkaidesi joulu näyttävällä joulumaalla tai joulupukin vierailu upealla joulupukin pisteellä! Näyttävä joulupukin piste tarjoaa asiakkaille ikimuistoisen kohtaamisen pukin kanssa ja näyttää hyvältä kuvissa. Meiltä saat vaivattomasti niin yksittäisen joulupukin tuolin vuokralle, somistuksen suunnittelun asennuksineen kuin koko joulumaankin tuotannon avaimet käteen -periaatteella. 

Kysy lisää »

Tänä jouluna puuhataan yhdessä koko perheen kanssa

Miltä kuulostaisi tonttujen joulukorttipaja, jouluinen jättiliukumäki tai osallistava musiikkipaja, jossa lapset pääsevät laulamaan ikimuistoisimpia joululauluja? Kauttamme onnistuu niin yksittäiset jouluiset aktiviteetit kuin koko jouluisen sesongin sisällöntuotanto - kokonaispalveluna - ja pakettina, helposti avaimet käteen!

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen joulu »

Joululahjapakkaamo palvelee asiakkaitasi

Joululahjapakkaamomme on kaupantekijäiseksi oivallinen tapa palvella ja huomioida asiakkaat. Iloiset tontut paketoivat lahjat asiakkaiden odottaessa tai ruuhkaa välttäkseen vaikkapa seuraavaksi päiväksi. Pakkaamon voi pystyttää käytävälle tai tyhjään liiketilaan. Pakkaamon aukioloajat joustavat tarpeidesi mukasesti.

Kysy lisää ja suunnitellaan yhdessä hyvät palvelut juuri sinun tarpeisiin »

Tilaa joulukalenterit omalla grafiikallasi

Meiltä saat niin suklaajoulukalenterit kuin perinteiset luukkujoulukalenterit omalla grafiikallasi. 

Esimerkkihinnat:

Suklaajoulukalenterit kokonaan omalla grafiikalla:
1000 kpl 3965 €
2000 kpl 7070 €
4000 kpl 12800 €

Luukkujoulukalenterit kokonaan omalla grafiikalla:
1000 kpl 3600 €
2000 kpl 3950 €
4000 kpl 4850 €

Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Pyydä tarjous haluamallesi määrälle »

Korvatunturin juna

Korvatunturin juna puksuttaa pitkin käytäviä itse joulupukin kuljettamana. Konduktööritontut huolehtivat asemalla junan lastauksesta ja purusta. Korvatunturin juna on taatusti yksi kuvatuimmista tuotannoistamme!

Korvatunturin juna fact-file:
Asemia reitityksestä riippuen 1-2
Kapasiteetti: 20 henkeä
Testattu ja turvallinen operointi, TUV-sertifioitu
Oikea junan ääni, -pilli ja kellon kilkatus takaavat elämyksellisyyden
Mahtuu kulkemaan kapeimmillakin käytävillä;  vaatii leveyttä alle 1m ja U-kääntyy alle 6 metrin. Vaunujen määrää voidaan muuttaa, pituus max. 11 m
Turvallinen operointi; kulkunopeus 2 km/h, mm. automaattinen pysäytystutka estää törmäilyt

Tilaa Korvatunturin juna »

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut

Teemu Koho
gsm. 041 537 0004
teemu.koho@kidsfactory.fi