KF Joulushow 2023

Joulu on taas, joulu on taas...

Haluatko tuoda joulun taikaa ja elämyksiä asiakkaillesi tai suunnitteletko suurempaa joulunavausta? Tuotamme sinulle jouluiset aktiviteetit, joulushowt tai vaikkapa askartelupajat laadukkaasti avaimet käteen -periaatteella. Lisäksi ammattitaitoiset joulupukkimme, muorit ja tontut vierailevat eri kohteissa ympäri Suomen! 

Katso alta valmiit sisältökokonaisuudet tai Ideoidaan joulusta teidän näköinen!

Joulupukin, Mestaritontun ja Karri Kalkkunan huikea liveshow 2023

Joulupukki on lapsille tuttu valkoparta, punanuttu ja oiva ukki. Mutta tiesitkö, että pukilla on monia salaisia taitoja? Pukki osaa soittaa kitaraa, mandoliinia ja noitarumpua, taikoa ja jopa heittää ilmoille räppisäkeitä! Tulevana jouluna pukki ystävineen pääseekin esittelemään talenttejaan kaikkien lasten ja lastenmielisten iloksi. Tämä joulushow ei jätä ketään kylmäksi!

2023 vuodelle uudistettu joulushow sisältää nyt tuplasti enemmän räppäystä, ihmeellisiä taikatemppuja ja lapsia osallistavaa hauskuutta. Kale Kalkkuna jää täksi vuodeksi Korvatunturille puuhastelemaan jouluaskareita. Kalen sijasta mukaan lähtee serkkupoika Karri, joka on syntynyt Hollywoodin nukentekijöiden taitavissa käsissä ja tulee takuuvarmasti hämmästyttämään lapsia ilmeikkyydellään ja ilkikurisella huumorillaan. Onneksi mukana on myös torvea soittava vanha ja viisas Mestaritonttu, jotta show ei aivan lähde lapasesta!

Joulupukin, Mestarintontun ja Karri Kalkkunan joulushow sisältää perinteisiä jouluelementtejä sekä kosolti uutta ennennäkemätöntä ihmeteltävää. Se tempaa mukaansa lapset ja lapsenmieliset ja naulaa yleisön paikoilleen 30 minuutin kestonsa ajaksi. 

Jos luulit tuntevasi Joulupukin ja ystävät, sinulla on toden totta edessäsi yllätyksiä...

Tilaa Joulupukin, Mestaritontun ja Karri Kalkkunan huikea liveshow 2023 tästä »

Tilaa Kids Factoryn joulupukki, muori ja tontut ilahduttamaan asiakkaita!

Nyt on viimeistään aika tilata joulupukki vierailulle! Kids Factoryn ammattitaitoiset ja lapsiystävälliset joulupukit ottavat vastaan lasten kirjeitä ja jakavat joulumieltä niin lapsille kuin aikuisillekin. Tilaa myös joulumuori sekä reippaat ja iloiset tonttutytöt viihdyttämään esimerkiksi pukin luokse jonottavia asiakkaita. Muista tilata samalla myös jakotuotteet, kuten karkit tai tonttulakit asiakkaille jaettavaksi.

Tilaa joulupukki »

Joulupukin personoitu videotervehdys

Haluatko kiittää työntekijöitäsi tai asiakkaitasi unohtumattomalla tavalla kuluneesta vuodesta? Haluatko videon välityksellä tarjota asiakkaillesi aitoa taianomaista joulutunnelmaa?  Joulupukin studiomiljöössä kuvattu ja teidän viestillänne ja logollanne personoitu uniikki videotervehdys herkistää vastaanottajan parhaimmillaan videon äärellä

Katso Joulupukin terveiset tästä

Joulumaat, pukinpisteet ja somistukset

Kruunaa asiakkaidesi joulu näyttävällä joulumaalla tai joulupukin vierailu upealla joulupukin pisteellä! Näyttävä joulupukin piste tarjoaa asiakkaille ikimuistoisen kohtaamisen pukin kanssa ja näyttää hyvältä kuvissa. Meiltä saat vaivattomasti niin yksittäisen joulupukin tuolin vuokralle, somistuksen suunnittelun asennuksineen kuin koko joulumaankin tuotannon avaimet käteen -periaatteella. 

Kysy lisää »

Tänä jouluna puuhataan yhdessä koko perheen kanssa

Miltä kuulostaisi tonttujen joulukorttipaja, jouluinen jättiliukumäki tai osallistava musiikkipaja, jossa lapset pääsevät laulamaan ikimuistoisimpia joululauluja? Kauttamme onnistuu niin yksittäiset jouluiset aktiviteetit kuin koko jouluisen sesongin sisällöntuotanto - kokonaispalveluna - ja pakettina, helposti avaimet käteen!

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen joulu »

Joululahjapakkaamo palvelee asiakkaitasi

Joululahjapakkaamomme on kaupantekijäiseksi oivallinen tapa palvella ja huomioida asiakkaat. Iloiset tontut paketoivat lahjat asiakkaiden odottaessa tai ruuhkaa välttäkseen vaikkapa seuraavaksi päiväksi. Pakkaamon voi pystyttää käytävälle tai tyhjään liiketilaan. Pakkaamon aukioloajat joustavat tarpeidesi mukasesti.

Kysy lisää ja suunnitellaan yhdessä hyvät palvelut juuri sinun tarpeisiin »

Tilaa joulukalenterit omalla grafiikallasi

Meiltä saat niin suklaajoulukalenterit kuin perinteiset luukkujoulukalenterit omalla grafiikallasi. 

Esimerkkihinnat:

Suklaajoulukalenterit kokonaan omalla grafiikalla:
1000 kpl 4361 €
2000 kpl 7777 €
4000 kpl 14100 €

Luukkujoulukalenterit kokonaan omalla grafiikalla:
1000 kpl 3960 €
2000 kpl 4350 €
4000 kpl 5350 €

Hintoihin lisätään alv 24%.

Pyydä tarjous haluamallesi määrälle »

Korvatunturin juna

Korvatunturin juna puksuttaa pitkin käytäviä itse joulupukin kuljettamana. Konduktööritontut huolehtivat asemalla junan lastauksesta ja purusta. Korvatunturin juna on taatusti yksi kuvatuimmista tuotannoistamme!

Korvatunturin juna fact-file:
Asemia reitityksestä riippuen 1-2
Kapasiteetti: 20 henkeä
Testattu ja turvallinen operointi, TUV-sertifioitu
Oikea junan ääni, -pilli ja kellon kilkatus takaavat elämyksellisyyden
Mahtuu kulkemaan kapeimmillakin käytävillä;  vaatii leveyttä alle 1m ja U-kääntyy alle 6 metrin. Vaunujen määrää voidaan muuttaa, pituus max. 11 m
Turvallinen operointi; kulkunopeus 2 km/h, mm. automaattinen pysäytystutka estää törmäilyt

Tilaa Korvatunturin juna »

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut

Teija Nurminen

teija.nurminen@kidsfactory.fi

+358 50 560 3780

Teemu Koho
teemu.koho@kidsfactory.fi
+358 41 537 0004