Joulushow


Joulupukki on lapsille tuttu valkoparta, punanuttu ja oiva ukki. Mutta tiesitkö, että pukilla on monia salaisia taitoja? Pukki osaa soittaa kitaraa, mandoliinia ja noitarumpua, taikoa ja jopa heittää ilmoille räppisäkeitä! Tulevana jouluna pukki ystävineen pääseekin esittelemään talenttejaan kaikkien lasten ja lastenmielisten iloksi. Tämä joulushow ei jätä ketään kylmäksi!

2023 vuodelle uudistettu joulushow sisältää nyt tuplasti enemmän räppäystä, ihmeellisiä taikatemppuja ja lapsia osallistavaa hauskuutta. Kale Kalkkuna jää täksi vuodeksi Korvatunturille puuhastelemaan jouluaskareita. Kalen sijasta mukaan lähtee serkkupoika Karri, joka on syntynyt Hollywoodin nukentekijöiden taitavissa käsissä ja tulee takuuvarmasti hämmästyttämään lapsia ilmeikkyydellään ja ilkikurisella huumorillaan. Onneksi mukana on myös torvea soittava vanha ja viisas Mestaritonttu, jotta show ei aivan lähde lapasesta!

Joulupukin, Mestarintontun ja Karri Kalkkunan joulushow sisältää perinteisiä jouluelementtejä sekä kosolti uutta ennennäkemätöntä ihmeteltävää. Se tempaa mukaansa lapset ja lapsenmieliset ja naulaa yleisön paikoilleen 30 minuutin kestonsa ajaksi.

Jos luulit tuntevasi Joulupukin ja ystävät, sinulla on toden totta edessäsi yllätyksiä...