Kids Factory Tsempparit - Hall of Fame

Tsempparitunnustus myönnetään kaksi kertaa vuodessa ja sen perusteena voivat olla eri teemat kuten uudet kidsiläiset, hyvä tiimihengen luominen, kidsiläisen täyteen tulevat merkkityövuodet, ylivertaisen haasteen taklaaminen tai työsuoritus jne. Tsempparitunnustusta seuraa palkintona kaksi Finnkinon kavericomboa - maineen ja kunnian lisäksi :) Valinnan perusteluineen tekevät Kids Factoryn tuottajat.

Ja Kids Factoryn tsemppari palkinnot saavat... Kids Factorylla niin mieleenpainuvan tapahtuman toteutuksessa kuin onnistuneen parkkipäivän luonnissa avainasemassa on timantti tiimi, eli tietenkin te!! Haluammekin kiittää ja palkita tekijöitä, jotka ovat niin parkeissa kuin tapahtumissa osoittaneet innostuneisuutta ja sitoutuneisuutta, sekä ylittävät odotukset kerta toisensa jälkeen. Tunnustus annetaan niin parkissa kuin tapahtumissa ansioituneille tekijöille aina kesä- ja talvikauden päätteksi ja nyt haluammekin palkita ensimmäiset Kids Factoryn tsempparit, jotka ovat...
Kids Factoryn kesäkauden 2018 Lapsiparkkitsemppari:
Iiris Hynönen!I

Iris on erittäin kokenut lapsiparkkien vastaava keikkalainen, joka luotsaa tiimiään vahvasti eteenpäin omalla esimerkillään.


Iiris on iloinen ja hyväntuulinen asiakaspalvelija. Iiris hoitaa vuoronsa aikana tehtävät vastuuntuntoisesti ja huolellisesti. Hän tsekkaa tarkasti, että asiat ovat hoidettu eilen, tulevat hoidetuksi tänään ja myös huomenna. :)

Iiris kantaa kortensa kekoon tuoden uusia kehitysehdotuksia ja osallistuen myös itse kehittämistyöhön aktiivisesti. Iiris on sitoutunut ja aktiivinen keikkalainen.

Kids Factoryn kesäkauden 2018 tapahtumatsemppari: Miia Oinonen!

Miia on tapahtumien ilopilleri, jonka energia välittyy muihin. Miia tarttuu tehtävään kuin tehtävään aina reippaalla asenteella, ja hänet tunnetaankin niin eläväisenä hahmopukuilijana kuin aktiivisena promoottorina.

Kevään ja kesän aikana Miia on ollut monessa mukana ja hän onkin antanut panoksena niin Taaperotiistai-kiertueelle, Lidl Grillimaisteri-tapahtumille kuin lukuisille hahmopukukeikoille.

Miia on saanut myös paljon positiivista palautetta työkavereiltaan. Kiitokseksi energisestä otteesta ja hyvänä tiimikaverina toimimisesta haluammekin palkita Miia Oinosen kesäkauden 2018 tapahtumatsempparina!