Kids Factoryn ammattitaitoinen ja lapsiystävällinen joulupukki tarjoaa asiakkaille ripauksen joulun taikaa!

Valmistaudu tulevaan joulusesonkiin ja tilaa joulupukki vastaanottamaan lasten kirjeitä, sekä jakamaan joulumieltä asiakkaille. Tilattavissa samalla myös reipas ja iloinen tonttutyttö viihdyttämään pukin luokse jonottavia asiakkaita. Meiltä kätevästi myös giveaway-tuotteet, kuten karkit tai tonttulakit pukin jaettavaksi. Pyydä tarjous haluamistasi vierailupäivistä!

Joulupukin lava kruunaa pukin vierailun!

Tee vierailusta entistä näyttävämpi ja tilaa samalla myös kaunis käsintehty lava, joka toimii joulupukin valtakuntana. Pakettien ympäröimä lava tarjoaa lapsille ikimuistoisen kohtaamisen joulupukin kanssa.

Hinta 2300€
Hinta sis.
Joulupukin lavan vuokran joulusesonkiin 2018avaimet käteen -periaatteella
Logotarran portaaseen
Toimitus- ja noutokustannukset
Rakenteen kasaus- ja purkutyön

Jouluista puuhaa perheen pienimmille!

Kids Factorylla on monen vuoden kokemus näyttävien lapsiperhesisältöjen tuottamisesta joulunavaukseen. Miltä kuulostaisi tonttujen joulukorttipaja, jouluinen jättiliukumäki tai osallistava musiikkipaja, jossa lapset pääsevät laulamaan ikimuistoisimpia joululauluja? Kauttamme onnistuu niin yksittäiset jouluiset aktiviteetit kuin koko joulunavaustapahtuman tuotanto avaimet käteen -periaatteella. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä kuinka luoda teille ikimuistoinen joulunavaus!


TARJOUSPYYNNÖT JA TIEDUSTELUT:

Marika Häkkilä
gsm. 040 535 2047

marika.hakkila@kidsfactory.fi
Kids Factory on lapsiperheille suunnattuihin tapahtumiin erikoistunut tuotantoyhtiö, jolla on yli 15 vuoden kokemus lapsiperhetapahtumista. Työntekijämme ovat lastenalanammattilaisia ja viihdealan osaajia.