Kids Factory lapsiparkit - helposti ja turvallisesti avaimet käteen -palveluna

Kids Factory lapsiparkit toimitetaan avaimet käteen -palveluna. Osoita meille sopiva tila ja me hoidamme loput! Sopiva parkkitila on kooltaan 40–100 m2 ja siinä on yksi avoin sivu. Tilaksi sopii hyvin esimerkiksi tyhjä liiketila. Tarvittaessa tuotamme parkin myös avoimeen tilaan turvaamalla parkkialueen rajauselementeillä.

Kids Factory lapsiparkki on turvallinen, ja sitä operoi koulutettu henkilökuntamme. Se koostuu lastenalanammattilaisista, jotka osaavat kohdata myös vanhemmat ja ymmärtävät asiakaskokemuksen merkityksen. Parkkitiimiimme kuuluu yleensä 
2–4 henkeä, ja se voi hoitaa yhtäaikaisesti yli 20 lasta. Noudatamme parkissa aina testattuja ja toimiviksi todettuja turvanormejamme. Tämä koskee niin sisäänkirjautumisprosessia kuin leikkisisältöjä. Käytössämme on sähköinen raportointijärjestelmä, josta saamme heti parkkipäivän päätyttyä mm. tiedon asiakasmääristä. Järjestelmämme toimii tarvittaessa myös parkkiasiakkaiden varausjärjestelmänä – jos kiinnostuit, kysy erilaisista parkkimahdollisuuksista lisää!

Kids Factory on lapsiparkkipalveluiden edelläkävijä. Tuotimme ensimmäiset lapsiparkit asiakkaidemme iloksi jo kuluvan vuosikymmenen alussa. Nykyisin hoidamme parkeissamme yli 10 000 lasta vuodessa. Monet kauppakeskukset luottavat parkkipalveluihimme ja parkkituotannot toimivat osana muuta perheille suunnattua tapahtuma- ja palveluoperointia.Toimitamme parkit myös pop-up-palveluna esimerkiksi kampanjaviikoille tai messuille.

Kids Factory Lapsiparkkikysely 2017

Lapsiparkkikyselymme 2017 on valmistunut. Kysely tehtiin lapsiparkkiasiakkaillemme kauppakeskuksissa Sello, Kaari, Itis ja Willa.

Kyselyn mukaan asiakkaat ovat hyvin tyytyväisiä parkkipalveluihin ja niiden osaavaan ja mukavaan henkilökuntaan. Ravintola- ja kahvilapalveluiden käyttö on kasvanut parkkiasiakkaiden keskuudessa viime vuodesta noin 20% ja parkkitunnin aikana tehdään ostoksia keskimäärin lähes 80 eurolla. Lapsiparkkimme saavat myös jatkuvasti uusia asiakkaita, kaikkien parkkiemme asiakkaista ensikertalaisia on noin 40%.

Vuosisopimusasiakkaillemme teemme parkkikyselyn veloituksetta.

Parkkituotantojamme

Kauppakeskus Sello, Espoo.

Sellon Jellona-lapsiparkkia olemme operoineet Sellon asiakkaiden iloksi jo 6 vuoden ajan. Samalla Jellona-parkki on ollut edelläkävijä parkkipaivelujen kehityksessä, se on nimittäin aloittanut säännöllisenä pop-up-parkkina vuonna 2011. Viimeiset neljä vuotta olemme palvelleet Sellon perheitä parkille varatussa omassa tilassa.

Sellon parkki on suosituin operoimistamme parkeista ja vakiinnuttanut asemansa yhtenä Sellon lapsiperheiden peruspalveluna.

Kuvassa näkyvä parkkitila ja Jellona-hahmo ovat Kids Factoryn suunnittelemia ja tuottamia.
Kauppakeskus Willa, Hyvinkää.

Willan Lasten Perjantai -konsepti palvelee Willan lapsiperheasiakkaita myös Viivi Virtahevon lapsiparkin muodossa. Normaalia pidempi 1,5 tunnin hoitoaika on saanut asiakkailta kovasti kiitosta.

Kuvassa näkyvä Viivin aktiviteettitila on myös tuotantoamme. Tila on suunniteltu 5–10-vuotiaille Willan lapsiasiakkaille.

Willan Lasten Perjantai on joka kuukauden ensimmäinen perjantai – tervetuloa!


Kauppakeskus Kaari, Helsinki.

Kauppakeskus Kaaressa asiakkaita palvelee Kaapon lapsiparkki. Parkki sijaitsee Kaaren yhdistetyssä lastenhoito-leikkihuoneessa. Paarkkitila on avoinna myös muille asiakkaille, ja puemme hoitoomme tulevat lapset tunnisteliiveihin.

Kuten muutkin operoimamme parkit, tämäkin parkki on tarkoitettu 3–7-vuotiaille ja on asiakkaalle maksuton. Kaaren parkki on avoinna lauantaisin.

Kaaren Kaapo-hahmo on Kids Factoryn käsialaa.


Suomen Asuntomessut.

Olemme usean vuoden ajan vastanneet Asuntomessujen Muksulan lapsiparkkipalveluiden tuottamisesta. Muksula on tärkeä osa Asuntomessujen lapsiperheiden asiakaskokemusta. Se vapauttaa vanhemmat kiertämään messualuetta samalla, kun lapset viihtyvät mukavan ja ammattitaitoisen henkilökuntamme huostassa.

Muksula toimii hyvänä esimerkkinä pop-up-parkin mahdollisuuksista. Muksulaa on tuotettu niin tarkoitusta varten vuokratuissa parakeissa kuin asuntomessualueella rakennetuissa päiväkotikiinteistöissäkin.

Kuva Mikkelin Asuntomessuilta 2017.