Tapahtumatuottaja saa paikan

Kaiken korona-ajan keskellä olemme tilanteessa, jossa tarvitsemme joukkoomme kokeneen tapahtumatuottajan joka osaa myös myydä. Kyseessä on rehtiä perusduunia, josta asiakkaamme antavat meille arvosanan 9,13 asteikolla 1-10. Kokemuksesi pohjalta tiedät, että silloin kaiken tekemisen keskiössä on asiakkaiden ymmärtäminen, palveleminen ja tuotantojen korkea laatu. Se tarkoitaa meillä mm. hyväksi todettujen käytänteiden ja prosessien noudattamista ja toistamista sekä dokumentointia. Hyvin tehty perusduuni on se mitä teemme ja josta asiakkaat meitä arvostavat, luottavat ja kiittävät.


Toinen puoli työnkuvaa on uusien konseptien ja palveluiden kehittäminen. Siksi on tärkeää, että kokeena tuottajana seuraat alaa ja ammennat uutta kerrottavaa ja näytettävää asiakkaillemme. Pystyt myös jalkauttamaan uusia ideoitasi työkavereillesi sekä vetämään sisäisiä projekteja, joissa parannetaan ja kehitetään omaa bisnestämme.


Koska tuotamme perheille, työ edellyttää myös viikonloppujen ja loma-aikojen päivystä ja työskentelyä. Olemme usein töissä silloin kuin perheet ja muut ihmiset lomailevat.


Meille tärkeää on reiluus, osaaminen ja kannattavuus, kuitenkaan Naurua ja Riemua! unohtamatta.


Etsimme siis tuottajaa jolla on perusosaaminen kunnossa ja joka:
- omaa vähintään 5 vuoden työkokemus tapahtuma-alalta, tuntee ja tietää alan perusprinsiipit
- saa itsenäisesti kalenterinsa täyttymään ja omat tuotannot tulille
- pystyy kehittämään ja jalkauttamaan uudet konseptit myytävään muotoon niin asiakkaille kuin sisäisestikin
- osaa hinnoittelun ja budjetoinnin ja ymmärtää mistä kate muodostuu
- omaa sitkeyttä ja venymiskykyä haastavissakin paikoissa
- osaa työskennellä Microsoft Office O365 ympäristössä, käytämme myös mm. Quesback, Työvuorovelho ja Severa ohjelmistoja
- osaa hyödyntää somea tuotannoissa

Me tarjoamme:
- itsenäisen ja vastuullisen työn
- haasteita ja oppimista sekä uuden luomista
- hyvin johdetun arvostetun brandin ja vakavaraisen yhtiön tuen, kilpailukykyisen palkan etuineen
- pienen, ketterän ja joustavan organisaation
- mukavat ja meitä arvostavat asiakkaat

Laita hakemus sähköpostilla osoitteeseen: teemu.koho@kidsfactory.fi Liitä mukaan palkkatoiveesi.
Korona-ajan rajoitteet huomioiden täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä.

18-vuotias Kids Factory tuottaa tapahtumia ja palveluita paremman asiakaskokemuksen rakentamiseen. Tuotamme tapahtumia, lapsiparkkipalveluita, tilatoteutuksia ja viestintää. Työllistämme viikoittain 70 työntekijää valtakunnallisesti. Asiakkaamme arvostavat henkilöstömme timanttista osaamista, toimitusvarmuuttamme sekä luovaa innovointikykyämme. Työmme laatu on tekemisen keskiössä. Toimiviksi ja tehokkaiksi todetut konseptit ja prosessit ovat tärkeä osa toimintatapaamme. Asiakkainamme ovat tunnetut brändit, yritykset eri toimialoilta ja Suomen suurimmat kauppakeskukset.
Erityisosaamisemme on ymmärtää ja tuottaa ratkaisuja perhekohderyhmälle.