Tilat

Aktiviteetti- vai leikkitila? Siinä kysymys, jota olemme miettineet jo vuodesta 2003. Vastaus on aina asiakas- niin, ja tilakohtainen. Tänään tuotammekin yhä enemmän hybridi-tiloja, jotka mahdollistavat esimerkiksi lapsiparkkipalvelujen tarjoamisen ja huomioivat lasten vanhempien muuttuvat ja monimuotoiset tarpeet paremmin. 

Tilaprojekteissa toimimme usein pääsuunnittelijana joka vastaa visuaalisesta ilmeestä, sisällöstä, aktiviteeteista ja projektin johtamisesta onnistuneesti maaliin. Kumppaneinamme toimivat alansa johtavat aktiviteettirakenteiden tuottajat, puusepät ja kalustetoimittajat. 

Kauppakeskuksille tuotamme helposti siirrettäviä ja elämyksellisiä tilakokonaisuuksia.  Suunnittelussa hyödynnetään tyhjiä liiketiloja ja tilojen tuotantotapa takaa tilakonseptin joustavan siirrettävyyden. Tuotantotapamme hyödyntää vapaana olevien neliöiden tehokkaan käytön ja tuottaa arvoa kasvavan asiakaskokemuksen kautta.

Kauppakeskus Itis

Pääsimme mukaan suunnittelemaan Kauppakeskus Itiksessä toimivaa Leikkiasemaa. Henkilökuntamme myös operoi Leikkiaseman toiminnan.

Kauppakeskus Willa

Olemme suunnitelleet ja tuottaneet Kauppakeskus Willaan kaksi erilaista leikkitilaa. Toinen palvelee isompia ja toinen vähän pienempiä lapsiasiakkaita.

Kauppakeskus Ratina

Suunnittelimme Tampereelle kauppakeskus Ratinaan hahmokonseptin ja leikkitilan. Operoimme tilassa myös lapsiparkkia joka lauantai.