Tapahtumatuottaja

Hei sinä myyntidraivia omaava tapahtumatuottaja! Me Kids Factoryllä etsimme sinua! Oletko se sinä?

Yli 5-vuoden työkokemuksellasi hallitset asiakastyöskentelyn ja pidät sitä menestymisen keskeisenä edellytyksenä. Luova näkemyksellisyytesi yhdessä kaupallisen asenteesi kanssa kääntävät asiakkaan tarpeet meille kaupaksi. Olet jo ehtinyt urallasi myydä ja liidata tapahtumia. Talouspuolella budjettien ja tarjousten laskeminen käy sinulta rutiinilla.


Tunnet alan sesonkiluontoisen työn vaatimukset ja tiedät, milloin on oltava myös itse tuottamassa on-site. Tarvittaessa pystyt työskentelemään myös viikonloppuisin ja perheiden loma-aikoina. Yrityskulttuurimme toimii reiluuden, edelläkävijyyden ja kannattavuuden ehdoilla. Tehtävässä onnistuminen edellyttää näiden asioiden omaksumista, Naurua Ja Riemua! unohtamatta.


Lyhyesti sanottuna toivomme sinulta:
- vähintään 5 vuoden työkokemusta alalta
- kokemusta tuotantojen kannattavasta johtamisesta
- kaupallinen mindset, olet clousannut itsenäisesti kauppaa
- perusasiat kunnossa: Microsoft Office O365 ympäristön sekä perus sosiaalisenmedian kanavien (FB ja IG) hallinta.


Meiltä puolestasi saat:
- monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen työn
- osaavan tapahtumatiimin tuen
- kilpailukykyisen palkan ja edut
- parhaat, vaativat ja erityisen palkitsevat työtehtävät ja asiakkaat


Oletko se sinä? Kerro meille miksi juuri sinä haluaisit pestin itsellesi.
Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla 5.8. mennessä osoitteeseen: anette.mikander@kidsfactory.fi Liitä mukaan palkkatoiveesi. Soittaa voit Anette Mikander / 040 7166020 ma 13.7. klo 13-15 tai ma 20.7. klo 13-15.
Toimi täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.
Kids Factory Oy | Särkiniementie 3 C, 00210 Helsinki, Finland | www.kidsfactory.fi


Kids Factory suunnittelee, tuottaa ja operoi asiakaskokemuksen rakentamiseen liittyviä ratkaisuja. Työskentelemme tapahtumien, lapsiparkkien, tilatoteutusten ja viestinnän parissa. Palvelemme viikoittain 70 työntekijämme voimin valtakunnallisesti. Asiakkaamme arvostavatkin henkilöstömme timanttista osaamista, luovaa innovointikykyä ja toimitusvarmuuttamme. Ylivoimainen työmme laatu on tekemisen keskiössä. Toimiviksi ja tehokkaiksi todetut konseptit ja prosessit ovatkin keskeinen osa toimintatapaamme. Asiakkainamme ovat tunnetut brändit, eri toimialoilla palveluita tuottavat yritykset ja Suomen suurimmat kauppakeskukset. Erityisosaamisemme on ymmärtää ja tuottaa ratkaisuja perhekohderyhmälle.


Tsekkaa meistä lisää:
https://www.instagram.com/kidsfactory_oy/