Tiesitkö tämän Kids Factorysta?

09.06.2017

Teemme yrityksistä perheystävällisiä!

Luomme hahmot, kirjoitamme sisällöt, tuotamme tapahtumat ja toteutamme erilaiset myyntiä lisäävät palvelut, kuten lapsiparkit. Operoimme tarvittaessa myös suuremmat leikki- ja elämystilapalvelut. Lähestymme lapsiperheitä brändisi kanssa kokemuksellisen markkinointiviestinnän keinoin - laadukkaasti ja vastuullisesti.

- Kids Factory on Euroopan ensimmäinen lapsiin kohdistuvan markkinointiviestinnän ja palvelumuotoilun asiantuntija. Yhtiö on perustettu vuonna 2002 ja henkilöstöllä on kokemusta alasta jo 90-luvun puolivälistä lähtien. Kids Factory on siis reilusti teini-ikäinen - mutta ikuisesti lapsi.

- Kids Factory on ollut luomassa eettistä ja kestävää kaupallista lasten maailmaa sekä lapsiin kohdistuvan markkinoinnin normistoa. Yhtenä johtavista asiantuntijoista siltä pyydetään säännöllisesti näkemyksiä aihealueen kysymyksiin.

- Kids Factoryn osaaminen perustuu kokemukseen. Esimerkiksi hoidamme yli 10 000 lasta lapsiparkeissamme ja kohtaamme satojatuhansia lapsiperheitä tuottamissamme tapahtumissa vuosittain.

- Kids Factoryssa on kirjoitettu ensimmäinen - ja toistaiseksi ainoa - lapsiin kohdistuvan markkinoinnin käsikirja. Kirjan on kustantanut Mainostajien liitto. Kids Factoryn kirjasto on luultavasti kattavin lapsiin ja perheisiin kohdistuvaa markkinointia ja myyntiä käsittelevä nidekokonaisuus.

- Kids Factoryssa on piirretty lukuisia suomalaisten rakastamia hahmoja, mm. Sokos Hotellien ja Rossojen Onni Orava, Osuuspankin HIPPO-hahmot ja suomalaisten hiihtokoulujen Werneri -jänis. Näiden tuttujen hahmojen alla olevia palvelu- ja viestintäkonsepteja käyttää tänäänkin suuri osa suomalaisista lapsiperheistä. Kaupan alan palveluita olemme kehittäneet viime vuosina erityisesti yhdessä kauppakeskusten kanssa, luomiamme hahmoja tapaatkin Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa säännöllisesti.

- Jatkuvan palveluoperoinnin lisäksi Kids Factory järjestää asiakkailleen yli 100 erilaista tapahtumaa vuosittain. Vuosittain meillä työskentelee noin 200 lastenalan ammattilaista.

- Kids Factory on toimintavuosiensa aikana osallistunut useiden merkittävien suomalaisten yritysten ja brandien viestintä- ja palvelukonseptointiin. Yrityksen asiakkaina ovat olleet mm. OP-Pohjola, Sokos Hotels-, Holiday club- ja Radisson Blu -hotelliketjut, Valio, Fransmanni-, Rosso- ja PizzaBuffa -ravintolat, Reima, Tiimari, Finnair, Viking Line, Danone, Linnanmäki, MEK, Helsingin Kaupungin Matkailu, Haaga-Perho, Crocs, Asuntomessut, Terveystalo, Lidl, bOBles ja ABB.

- Suomen 10:sta suurimmasta kauppakeskuksesta 7 luottaa Kids Factoryyn. Erilaisia tapahtuma-, tila- ja palvelukonsepteja tuotamme mm. seuraaville kauppakeskuksille: Itis, Sello, Jumbo, Veturi, Willa, Goodman, Myyrmanni, Koskikeskus, Skanssi, Karisma, Forum, Iso Omena, Dixi ja syksyllä 2017 avautuva kauppakeskus Seppä Jyväskylässä.

- Kids Factory on toimittanut vuosien aikana asiakkaiden käyttöön - ja lasten riemuksi - arviolta 3 miljoonaa erilaista puuhakirjaa ja promootiotavaraa.

- Kids Factoryn tuottamat kouluyhteistyöprojektit tavoittavat vuosittain kymmeniä tuhansia koululaisia ja tuhansia opettajia. Erilaisia materiaaleja projekteissa jaellaan vuosittain satoihin eri kouluihin.

- Kids Factoryn asiantuntemusta koulu- ja kolmannen sektorin projekteissa ovat käyttäneet mm. KHL joukkue Jokerit, Suomen Sokeri, SHKY, Kuluttajaliitto, Kekkilä, STEK ry, Fransmanni, MTK, Suomen Optinen Toimiala, Valio ja Marttaliitto.

01.11.2018Syksyn 2018 lapsiparkkikysely on valmistunut!
04.09.2018Harjoittelija Kids Factorylle hakusessa!
01.05.2018Kikattava Kakkiainen meets Kids Factory!
31.03.2018Vaunukansan oma Taaperotiistai-kauppakeskuskiertue starttaa 10.4.
27.02.2018Huippuduunipaikka tarjolla!
21.11.2017Taaperotiistai 2017 onnelliseen päätökseen!
05.10.2017Tilaa Kids Factoryn joulupukki ilahduttamaan asiakkaita!​
05.09.2017Taaperotiistai kauppakeskuskiertue on vauhdissa!
20.07.2017Kids Factory huolehtii Mikkelin Asuntomessujen lastenhoitopalveluista
09.06.2017Tiesitkö tämän Kids Factorysta?

Siirry arkistoon »