Huippuduunipaikka tarjolla!

27.02.2018

Tapahtumatuottajan, Vastaavan tuottajan vahtivuoro – äitiysloman sijaisuus

Nykyinen vastaava tuottajamme siirtyy hetkeksi vaippojen ja sosepurkkien pariin ja meillä vapautuu mielenkiintoinen, noin vuoden kestävä vahtivuoro. Haemme vastaavan tuottajan nimikkeellä kulkevaan toimeen jo alalla kannuksensa hankkinutta ja miksei haasteitakin etsivää henkilöä.

Tapahtuma-alan sesonkiluontoisen työn vaatimukset ovat tulleet tutuiksi ja tiedät, milloin sinun on oltava myös itse tuottamassa on-site. Työskentelet valmiiden prosessien, konseptien ja tavoitemittareiden parissa. Toisin sanoen tärkein tehtäväsi on pitää vuoden ajan kattila porisemassa. Miten sen teet, riippuu paljon itsestäsi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vähintään viiden vuoden työkokemusta, jonka aikana olet ehtinyt liidata tapahtumatuotantojen lisäksi henkilöstöä. Työsi tueksi saat kolmen hengen tapahtumatiimin, yli 200 tapahtumaosaajan joukon ja digitaaliset työkalut.

Hallitset asiakastyöskentelyn ja pidät sitä menestymisen keskeisenä edellytyksenä. Dataa käytät polttoaineena tavoitteiden mittaamisessa ja tulosten arvioinnin pohjana. Talouspuolella budjettien ja tarjousten laatiminen käy sinulta rutiinilla. Raportoit tehtävässä suoraan toimitusjohtajalle.

Yrityskulttuurimme toimii reiluuden, kannattavuuden ja edelläkävijyyden ehdoilla. Tehtävässä onnistuminen edellyttää näiden asioiden omaksumista.

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, lue vielä alta pähkinänkuoret. Jos tämänkin jälkeen tunnet innostuksesi jatkuvan, kerro meille miksi juuri sinä haluaisit vahtivuoron itsellesi. Palaamme nopealla aikataululla takaisin. 

Tehtävässä onnistumisen edellytykset pähkinänkuoressa:

- vähintään viiden vuoden työkokemus alalta

- kokemusta tuotantojen, henkilöstön ja asiakkuuksien johtamisesta

- kaupallinen mindset

- perusasiat kunnossa: Microsoft Officen hyvä hallinta, lisäksi yritystason järjestelmien ymmärtäminen ja käytön rutiinia (mm. Digium Questback, Postiviidakko, Severa, Procountor)

Tarjoamme:

- monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen työn

- osaavan tapahtumatiimin tuen

- kilpailukykyisen palkan ja edut

- parhaat ja vaativat – mutta erityisen palkitsevat – työtehtävät ja asiakkaat

Tehtävä on määräaikainen ja kestää noin vuoden (on mahdollista, että pesti jatkuu määräaikaisen työsuhteen päätyttyä). Toimi täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 1.5.2018.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla toimitusjohtaja Teemu Koholle (teemu.koho@kidsfactory.fi). Liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lataa hakemus PDF-muodossa tästä!

01.11.2018Syksyn 2018 lapsiparkkikysely on valmistunut!
04.09.2018Harjoittelija Kids Factorylle hakusessa!
01.05.2018Kikattava Kakkiainen meets Kids Factory!
31.03.2018Vaunukansan oma Taaperotiistai-kauppakeskuskiertue starttaa 10.4.
27.02.2018Huippuduunipaikka tarjolla!
21.11.2017Taaperotiistai 2017 onnelliseen päätökseen!
05.10.2017Tilaa Kids Factoryn joulupukki ilahduttamaan asiakkaita!​
05.09.2017Taaperotiistai kauppakeskuskiertue on vauhdissa!
20.07.2017Kids Factory huolehtii Mikkelin Asuntomessujen lastenhoitopalveluista
09.06.2017Tiesitkö tämän Kids Factorysta?

Siirry arkistoon »